logo_kulturistan
Fotografiska
Program t.o.m. tor 28 september

Veckans program

Fotografiska är mötesplatsen för alla som uppskattar fotografi av världsklass. Förutom intressanta utställningar kan du äta och dricka gott i vårt café eller på vår veranda där vi serverar sommarens grönsaker och det godaste från grillen tillsammans smarriga drinkar. På helgerna kan du njuta av skön musik från liveband eller DJs. Aktuella utställningar: Grupputställning / Like a Horse. Akseli Valmunen / The Same New Pet. Berning and Di Battista / Confluence. Irving Penn / Resonance – Photographs from the Pinault Collection. Magnus Wennman / What’s On The Plate?

Fotografiska

 Adress:
Stadsgårdshamnen 22.
 Telefon:
08-509 005 00.
 Öppet:
sön-ons 9-23, tor-lör 9-01.

Kort om Fotografiska

En av världens främsta samlingsplatser för fotografi.

Vårt uppdrag är att visa såväl de välkända stora fotograferna som de nya namnen. Vi ska etablera den svenska fotokonsten i världen och den internationella fotokonsten i Sverige.

Vi erbjuder utbildningar, föreläsningar och workshops för både amatörer och professionella fotografer. Här finns också kafé, restaurang, en välsorterad butik och ett galleri med bilder till salu. Addera dessutom musik, artist talks och möjligheten att arrangera events så förstår man att det finns något för både vänner och bekanta, företag och föreningar, högskolor och småskolor, proffs och amatörer. Vi är för alla.