logo_kulturistan
Fotografiska
Program t.o.m. tor 20 december

Veckans program

Fotografiska är mötesplatsen för alla som uppskattar fotografi och mat i världsklass. Restaurangen har blivit utsedd till världens bästa museirestaurang och i caféet serveras både bakverk och lättare maträtter. Varje torsdag kör vi Studio Live med artister, DJs, poddar mm – se aktuellt program på fotografiska.se. Även på helgerna kan du njuta av skön musik. StudioLive: 14 dec Cornelia Jacobs, 15 dec Mandy Rich, 20 dec O!, 30 dec Tsoobi (Ghana). Aktuella utställningar: Kirsty MitchellWonderland, Noémie Goudal Stations, Paul Hansen/Åsa Sjöström Hand to Hand, Arvida Byström Inflated Fiction, Samlingsutställning STHLM Forever, Fotografiska For Life/Jörgen Hildebrandt Smile – and the rest will follow.

Fotografiska

 Adress:
Stadsgårdshamnen 22.
 Telefon:
08-509 005 00.
 Öppet:
sön-ons 9-23, tor-lör 9-01.

Kort om Fotografiska

En av världens främsta samlingsplatser för fotografi.

Vårt uppdrag är att visa såväl de välkända stora fotograferna som de nya namnen. Vi ska etablera den svenska fotokonsten i världen och den internationella fotokonsten i Sverige.

Vi erbjuder utbildningar, föreläsningar och workshops för både amatörer och professionella fotografer. Här finns också kafé, restaurang, en välsorterad butik och ett galleri med bilder till salu. Addera dessutom musik, artist talks och möjligheten att arrangera events så förstår man att det finns något för både vänner och bekanta, företag och föreningar, högskolor och småskolor, proffs och amatörer. Vi är för alla.