logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 23 augusti

Veckans program

Bloomsbury Spirit är den första stora utställningen i Sverige om den berömda Bloomsburygruppen. För att visa på deras inkluderande modernism är hela gruppens kreativa spektrum representerat. Missa inte heller vår skulpturutställning Omvägar som pågår utomhus i Artipelags vackra natur. Buffé serveras i Artipelag Restaurang, bordsbokning via hemsida. Bådan Café & Konditori serverar fika och lättare rätter. Direktbussar från Vasagatan lör-sön, för tider se hemsida. Båt t/r dagligen från Nybrokajen, biljetter via stromma.se

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
lör-sön kl 11-18, mån-fre kl 11-17.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.