logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 18 oktober

Veckans program

Omhängning i konsthallen t o m 25 okt, men skulpturutställningen Omvägar pågår utomhus i Artipelags vackra natur. Inomhus en utställning med Jonas Malmberg, årets mottagare av Fredrik Roos stipendium. Buffé serveras i Artipelag Restaurang, bordsbokning via hemsida. Bådan Café & Konditori serverar fika och enklare rätter. Direktbuss avgår från Vasagatan lör-sön, för tider se hemsida.

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
ons-sön kl 11-17, mån-tis stängt.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.