logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 25 april

Veckans program

Pågående utställning: Margiela, åren med Hermès. Här visas den avantgardistiska designern Martin Margielas verk för parisiska huset Hermès åren 1997-2003. Erbjudande: Gå två för priset av en på vardagar (ej skärtorsdag och helgdagar)! Utställning utomhus: Skulptur i natur som bland annat inkluderar konstverket, tillika bastun Solar Egg av Bigert & Bergström. Bådan Café & Konditori serverar fika, lyxiga bakelser och enklare rätter. I Artipelag Restaurang serveras en delikat buffé, bordsbokning rekommenderas. Direktbussar avgår från Vasagatan alla dagar, tidtabell på hemsida. För barnaktiviteter under påsken, se hemsida.

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
mån-sön kl 11-17 (inkl hela påsken).

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.