logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 20 december

Veckans program

Pågående utställning: Margiela, åren med Hermès. Här visas den avantgardistiska designern Martin Margielas verk för parisiska huset Hermès åren 1997-2003. Klassiskt julbord serveras dag- och kvällstid i Artipelag Restaurang, bordsbokning via hemsida. Bådan Café & Konditori serverar fika och enklare rätter. Direktbuss avgår från Vasagatan lör-sön, för tider se hemsida. Julbordsshow med Cirkus Cirkör kvällstid 14 och 15 dec.

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
ons-sön kl 11-17 (kvällstid öppet för julbord och julbordsshow), mån-tis stängt.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.