logo_kulturistan
Liljevalchs Konsthall
Program t.o.m. tor 23 augusti

Veckans program

Lars Lerin. Välkommen in i Lars Lerins bildvärld, en värld skapad av vatten och pigment. På Liljevalchs visas i sommar ett hundratal målningar från 2002-2018. Lars Lerin räknas som Nordens främsta akvarellist men arbetar också i andra tekniker. Utställningen presenteras i ca 20 min kl 11, 14 och 16, mån-tor och kl 12 och 15 fre-sön. Audioguide finns även att låna.

Liljevalchs Konsthall

 Adress:
Adress: Djurgårdsvägen 60. Buss 67, spårvagn nr 7 och färja från Slussen.
 Öppet:
måndag-torsdag kl 10-18, fredag-söndag kl 11-17.
 Entré:
Entré 80 kr, fritt upp till 18 år. Måndagar fri entré för alla.
 Övrigt:
I skulpturhallen finns ett kafé i samarbete med Ulriksdals värdshus. Här serveras drycker, smörgåsar, bakverk och sallader. Öppettiderna följer konsthallens men stänger ca 30 min innan.

Kort om Liljevalchs Konsthall

Välkommen till Liljevalchs - Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora och generösa utställningar om året.

Liljevalchs utställningsprogram vänder sig både till den riktigt breda publiken och dem som är särskilt intresserade av vissa konstnärskap eller konst- och formriktningar. Varje nytt konstår inleds med den välkända jurybedömda Vårsalongen.

Liljevalchs tillhör Stockholms stad och invigdes 1916 som den första självständiga och offentliga konsthallen för samtidskonst i Sverige. Byggnaden är ritad av arkitekten Carl Bergsten och ligger på natursköna Djurgården i Stockholm.